Als u als bedrijf bij ons koopt, wordt er een factuur naar u toegezonden. Zodra de betaling is voldaan zullen wij de bestelling gereed maken voor verzending. Als buitenlandse firma word er geen omzetbelasting in rekening gebracht. In dit geval vragen wij u ons een e-mail te sturen met de volgende gegevens: Bedrijfsnaam, straat / huisnummer, postcode / plaats, telefoonnummer, ordernummer en uw btw-identificatienummer. (VAT ID, DE, BE met 1 blok van 9 cijfers).

Elpan en Wanpan verwarmingsmodules / verwarmingspanelen zijn een ander verwarmingssysteem dan radiatoren en vloerverwarming. Elpan Wanpan verwarmingssystemen verspreiden warmte door de kamer en zorgen zo voor een betere warmteverdeling en meer thermisch comfort.

Stralingsverwarming: De verwarmingspanelen geven 70% stralingswarmte af aan de kamer en 30% convectiewarmte aan de muur. Dit betekent dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld van de vloer naar de kamer en een bijna constante temperatuur wordt bereikt van vloer tot plafond. Als Elpan Wanpan verwarmingsstrips worden gebruikt in ruimtes met vochtige muren, droogt het vocht in de muren uit. Door het gebruik van verwarmingspanelen wordt de vorming van schimmel, schimmel en huisspons effectief voorkomen.

De warmtestraler bestaat uit modules die in de plaats van de plinten worden geïnstalleerd. De modules die in elke kamer zijn geïnstalleerd, verwarmen de muren, die op hun beurt deze warmte uitstralen. Dit resulteert in een gelijkmatige warmteverdeling in de kamer, van vloer tot plafond volgens het warmteomhullingsprincipe.
Door het thermische omhullingsprincipe kan de kamertemperatuur ca. 3 ° lager worden gehouden dan bij andere kachels.